Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Vankilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivÀtoimisto" by Martin Widmark & Outi Menna * eBook PDF Kindle ePub Free

Vankilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivÀtoimisto

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vankilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivĂ€toimisto
  • Author : Martin Widmark & Outi Menna
  • Release Date : January 28, 2017
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 14775 KB

Description

Vallilan pikkukaupungin pappi jÀrjestÀÀ vankilassa Shakespearen Hamletin esityksen, jossa pÀÀrooleja nÀyttelevÀt vangit. Esitys on ehtinyt hÀdin tuskin alkaa, kun nÀyttelijÀt jo ohjaavat sen omille taiteellisille raiteilleen ja saavat yleisön ulvomaan naurusta. Esiripun laskiessa aplodeista ei ole tulla loppua. Mutta miksi nÀyttelijÀt eivÀt saavu vastaanottamaan suosionosoituksia? Onneksi Lasse ja Maija ovat yleisön joukossa, sillÀ tÀllÀ kertaa kyseessÀ on tavallistakin vangitsevampi arvoitus!

Lasse-Maijan etsivÀtoimisto on helppolukuinen ja jÀnnittÀvÀ, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Kukin kirja on luettavissa myös tÀysin itsenÀisesti.

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. HÀn on koulutukseltaan opettaja, ja pÀÀtyökseen hÀn opettaa maahanmuuttajalapsille ruotsia Tukholman RinkebyssÀ. Opettamisen ohella hÀn kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja -lauluja sekÀ oppimateriaaleja. HÀn on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja Widmarkin teokset komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kÀrjessÀ.


Ebook Free Online "Vankilan arvoitus. Lasse-Maijan etsivÀtoimisto" PDF ePub Kindle